Міський кінофестиваль «Правовий компас»

20 лютого о 13:00 в ПДЮТ відбудеться міський кінофестиваль «Правовий компас», організаторами якого є виконавчий комітет Горлівської міської ради, Департамент освіти, молоді та спорту міської ради, Горлівський регіональний інститут вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна».

Мета фестивалю – розвиток правової освіти учнівської молоді, підвищення її правової культури, виховання у підростаючого покоління правової свідомості, поваги до закону та прав людини.

Кінофестиваль обіцяє бути барвистим святом одного з найпопулярніших видів мистецтва нашого часу. В конкурсній програмі братимуть участь 13 відеофільмів 2012-2013 року виробництва із 13 навчальних закладів міста й області, які стали результатом спільної праці педагогів, учнів, юристів міста.

Представлені на конкурс фільми – це презентація найсвіжіших та найяскравіших робіт молодих режисерів, операторів, акторів. Це – допомога у розповсюдженні правових знань, посиленні інтересу учнів до правознавства, це – шлях до формування навичок захисту прав законними способами, усвідомлення відповідальності за свої вчинки. Крім цього – це можливість талановитої молоді обмінятися ідеями і досвідом та донести до глядачів глибокі ідеї щодо моральності, удосконалення та розвитку нашого суспільства.

Результати конкурсу будуть урочисто оголошені 20 лютого. Переможця в номінації «Приз глядацьких симпатій» оберуть глядачі безпосередньо під час заходу.